Szia tavasz!

Sziasztok Drágák!

Mióta beköszöntött a március úgy érzem magam, mint amikor az ember egy óriási levegővétel után megkönnyebbül. Imádtam, hogy volt telünk, hogy hideg volt, hogy ropogott a lábam alatt a hó, hogy befagytak a tavak, hogy láthattam a jégzajlást a Dunán…de elég volt. Nagyon kellett már egy kis napsütés, madárcsicsergés és hogy végre kimehessek futni a szabadba. Olyan egyszerű, földi dolgok ezek, de én mindig iszonyú szerencsésnek érzem magam, hogy mindezért hálás tudok lenni, hogy tudom őket értékelni és “pusztán” az engem körülvevő dolgok-amiket csak úgy kaptam, mert ebben a világban élhetek-boldogsággal töltenek el. Ez az az igazi boldogság, ami nem kötődik máshoz, mindentől, mindenkitől független, és mindig ott van, hogy merítsünk belőle. Csak nem szabad megfeledkeznünk róla.

Imádom a négy évszakot. Talán ez egyik legkülönlegesebb és áldásosabb dolog ezen a világon. Nincs annál motiválóbb, mint amikor maga a természet sarkall minket megújulásra. Az, hogy a környezetünk háromhavonta új feltételeket teremt a létezésre-jó esetben-kreatívabbá, rugalmasabbá tesz minket és ezáltal sokkal befogadóbbak és pozitívabbak lehetünk a velünk vagy körülöttünk történő dolgok iránt. Legalábbis én így érzem. A március számomra amúgy is kivételes, mivel ebben a hónapban születtem és mindig átjár valami megmagyarázhatatlan, várakozással teli izgalom. Persze az már önmagában varázslatos, hogy elkezdenek rügyezni a fák, megjelennek a csodaszép fehér és halványrózsaszín virágok, többet süt a nap, tovább élvezhetjük a nappali fényt, az egész világban másfajta dinamika és ritmus áll be, amiből új ihletet, inspirációt, erőt és lelkesedést nyerhetünk.

Szebben nem is indulhatott volna a március, mint egy Borival eltöltött, fotózós, együttebédelős, kávézós nappal. Imádom, hogy ugyanúgy örül és lelkesedik a tavaszi szépségek iránt (is), így abszolút együttérzően tolerálta, amikor a csodálatos, kusza rendezettségben pihenő tavaszi virágcsokor láttán felsikítottam, mint egy újszülött nyest._MG_2198

A virágos témához egy csodaszép, romantikus, ugyanakkor letisztult, púderszínű csipkeruhát választottam, melyhez egy igazán nőies és kifinomult gyöngy fülbevalót párosítottam. A sminkemet is igyekeztem a szokásosnál világosabbra készíteni. Kell egy kis idő míg az ember eltávolodik a téli színektől  s a halványrózsaszín, inkább “nude” árnyalatúba hajló rúzs tökéletesen tükrözi a frissességet, mely a márciusi verőfényben átjár.

_MG_2169

_MG_2171

_MG_2181

_MG_2188

Csipkeruha: ZARA / Virágok: Wild Flower Bar / Fotók: Zergi Borbála

Élvezzétek ti is ezt a csodálatos évszakot! Sétáljatok sokat, mozogjatok, gyönyörködjetek a virágokban, fürdőzzetek a napfényben! Hamarosan újra írok. 🙂

Puszik és ölelés,

Fatimapanka

 

Published by

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s