Laza, de nagyon lányos, mi az? Skater dress!

Sziasztok Kedves Olvasók!

Remélem jól vagytok, s pozitívan telik a hetetek. Had osszak ma meg veletek egy rövidke divat-inspirációs posztot. Nagy szerencsémre, itt Venturában a hotelünktől kb. 10 percre található Main Street-et találkoztam az Urban Outfitters névre hallgató boltocskával, mely itt az USA-ban rendkívül népszerű. Ez nem is csoda, hiszen magam is ámuldozó turistává változom valahányszor beteszem a lábam ebbe a cukiságokkal teli üzletbe, ahol az egyedi telefon tokoktól kezdve, az inspiráló könyveken keresztül a rózsaszín polaroid fényképezőgépig rengeteg érdekesség megtalálható. Fontos azonban megemlíteni, hogy az UO elsősorban ruhákkal kívánja ellátni a 21. század fiatalos, üde, bevállalós, utazásmániás világpolgárait, ezért nem csoda, hogy a polcokon található kollekciók darabjai egyszerre tartalmaznak abszolút alapdarabokat, mint egy sima fehér póló vagy egy szuper-rövid sort és bohó, romantikus, mélyen kivágott ruhácskákat.

Ez alkalommal egy khaki pamutruhán akadt meg a szemem, melynek anyaga szinte selyemre hasonlító finomsággal ér a bőrhöz. Fazonja csajos, hiszen a viszonylag mély kivágás a mellkason és a libbenő szoknya rész felhívják a figyelmet a nőiességre, azonban a ruha fesztelensége jól elrejti a has és a fenék körüli részeket.

IMG_1477

IMG_1464

A szettet elegáns de igazán kényelmes, utcai viseletté is lehet alakítani. Én az utóbbit választottam, s pár divatos kiegészítővel dobtam fel ezt az egyszerű de nagyszerű alapdarabot. A virágos nyaklánc a ’90-es évek örökkévalósága mellett tanuskodik, de mégis utal a lányos romantika folyamatos jelenlétére. A félhold nyakláncot a santa barbarai művész piacon találtam, ahol egy tehetséges hölgy a saját kezével készítetett ékszereit árulta.Ez egy nagyon különleges ékszer számomra, mivel egyedi és ezért sosem megy ki a divatból. Ne felejtsük el a napszemüveget sem, hiszen egy verőfényes napon oda kell figyelni szemünk védelmére. Ezt a jó minőségű Ray Ban szemüveget nem csak azért szeretem, mert nyugodt lehetek a lencsék magas minőségével és biztos védelmével kapcsolatban, hanem azért, mert ezen a Clubmaster kereten egyszerűen nem fog az idő. Mindig trendi.

IMG_1633

Szereted a kényelmet, de nem akarsz engedni a csajos stílusból? Akkor Ez A TE szetted. Mutasd meg, hogy te vagy a belváros királynője. 🙂

IMG_1463

 

Ölellek Titeket,

fatimapanka

Published by

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s